Ontmoet Ezra

Kennen jullie mijn jongste zoon al? Ezra. Hij is werkelijk een dotje. En bij Ezra lijkt alles makkelijk en vanzelf te gaan (op de slapeloze nachten na dan). Ook Ezra is een Tiny Hero.

 

Ik weet niet of je ooit van de term’ brusjes ‘ hebt gehoord? Een brusje is een broertje en zusje van het kindje dat ziek is. Ook voor deze kinderen kan het heel ingrijpend zijn. Er is vaak minder tijd en aandacht voor hen omdat de zorg en emoties voor het andere kind op dat moment zo groot is. Ook deze kinderen hebben baat bij ondersteuning in het verwerken van alles wat ze meemaken en voelen. Tiny Heroes is er voor alle kinderen!

Ook leuk om te lezen...

Tiny Heroes styling

Zojuist weer een hele leuke en fijne meeting gehad met Studio Zuid Design. Alle kleuren zijn nu uitgekozen voor alle toffe dingen die komen gaan. Keep you posted!

Lees verder »

Helpen…

Altijd heb ik mijn best gedaan om dingen te bedenken die Noah kunnen helpen op momenten dat hij spanning, angst of andere emoties ervaart.

Lees verder »

Ontmoet Ezra

Ik weet niet of je ooit van de term’ brusjes ‘ hebt gehoord? Een brusje is een broertje en zusje van het kindje dat ziek is. Ook voor deze kinderen kan het heel ingrijpend zijn.

Lees verder »