Helpen…

Altijd heb ik mijn best gedaan om dingen te bedenken die Noah kunnen helpen op momenten dat hij spanning, angst of andere emoties ervaart. Ik wil hem graag begeleiden en leren hoe je met alle soorten emoties om kan gaan. Hoe je jouw emoties weer tot rust kan brengen en hoe je datgene dat zo ongelofelijk lastig is, toch kan doen.

 

Tandenpoetsen is zo’n moment. Door de neusmaagsondes en kapjes heeft Noah erg veel weerstand gekregen tegen alles wat er in zijn mond moet gebeuren. Omdat we de cape nog niet hadden, bedacht ik dat ik nog een dekbedovertrek met een dino had liggen. Die heb ik als cape gebruikt. Dat veranderde Noah namelijk in een ware dinosaurus met hele scherpe tanden. Dinosaurussen kunnen alles aan en zijn voor niemand bang. En die scherpe tanden moeten natuurlijk schoon. Veilig onder de zogenaamde cape, die helemaal om zijn hoofd heen moest om zich veilig te kunnen voelen. Met die cape om was hij er klaar voor. En toen was het zo gepiept. Leuke hè die fantasie?

Ook leuk om te lezen...

Tiny Heroes styling

Zojuist weer een hele leuke en fijne meeting gehad met Studio Zuid Design. Alle kleuren zijn nu uitgekozen voor alle toffe dingen die komen gaan. Keep you posted!

Lees verder »

Helpen…

Altijd heb ik mijn best gedaan om dingen te bedenken die Noah kunnen helpen op momenten dat hij spanning, angst of andere emoties ervaart.

Lees verder »

Ontmoet Ezra

Ik weet niet of je ooit van de term’ brusjes ‘ hebt gehoord? Een brusje is een broertje en zusje van het kindje dat ziek is. Ook voor deze kinderen kan het heel ingrijpend zijn.

Lees verder »