Monster Party...

Wist jij dat monsters dol zijn op feestjes? Achter dit magische deurtje is er elke avond een monsterparty. Als je goed kijkt en luistert zie je ze misschien dansen en hoor je ze zingen.

Weet je wat jij moet doen? Voordat je gaat slapen zet je de deur van het monsterfeest open. En nodig je alle monsters in jouw kamer uit om er lekker te gaan feesten. Ze vinden feesten heerlijk, dus geen enkel monster zal nee zeggen. 

Bundeltje Troost

Niets is zo mooi om te geven dan geluk, kracht en liefde. Zaai je wensen en laat ze magisch uitkomen. Je kan het!

Doe de kokosaardetablet in een potje en voeg water toe. Maak vervolgens een klein kuiltje. Plaats daar de boontjes in een geef ze om de drie dagen een klein beetje water. Na een week zie je jouw wens groeien! Op de eerste schutblaadjes is het symbool of de tekst zichtbaar. Magisch toch?

Bundeltje Samen

In Bundeltje Samen zitten twee soorten edelstenen, samen met een kaartje waarin de werking en het gebruik van de stenen wordt toegelicht. Dit bundeltje is geschikt om als gezin te gebruiken bijvoorbeeld als ouders gaan scheiden. Maar het kan ook worden gebruikt bij het overlijden van een gezinslid of omdat je de familieband wilt versterken.

Het voor altijd verbonden zijn met elkaar, ondanks je niet hier en nu samen bent. Het creëert verbinding voor kinderen en geeft het vertrouwen dat de familieband nooit zal verdwijnen, ook niet als de ouders scheiden of er afscheid moet worden genomen van iemand.

“De cape functioneert zowel binnen onze vaktherapie als in het dagelijks leven als een veilige plek voor het kind.”

Geeke Derksen, vaktherapeut

Ansichtkaarten

Laat onze ansichtkaarten je helpen om de mooie momenten in het leven te vieren en de moeilijke momenten te verzachten. Elke kaart in onze collectie vertelt een uniek verhaal met levendige illustraties. Of het nu gaat om een felicitatie, een bemoedigende boodschap of gewoon een lief gebaar, onze ansichtkaarten zijn de perfecte manier om je gevoelens te uiten en verbinding te maken.

Kies vandaag nog jouw favorieten uit onze collectie en verspreid liefde en positiviteit met elke kaart die je verstuurt.

Tiny Hero Award

Laat alle kinderen schitteren met onze Tiny Hero Awards! Deze awards zijn perfect om elk kindje in het zonnetje te zetten voor hun dappere momenten, het vieren van een mijlpaal en het belonen van hun indrukwekkende doorzettingsvermogen.

Met een Tiny Hero Award geef je kinderen de erkenning die ze verdienen voor al hun inzet. Het is een prachtige manier om een glimlach op hun gezicht te toveren en hen trots te laten zijn op alles wat ze hebben bereikt. Dit geeft ze een tastbare herinnering aan hun prestaties. Bestel vandaag nog en maak elk moment speciaal met een Tiny Hero Award!