Tiny Hero Noah

Tiny Hero Noah

“Mijn zoon Noah kwam op jonge leeftijd in aanraking met de medische wereld. Dat had veel impact op hem, zowel fysiek als emotioneel. Te jong om zijn emoties te uiten, zagen we hem worstelen met pijn, met de onvoorspelbaarheid, het onbekende en er ontstonden angsten en trauma’s.”

“Als ouders voel je je dan volkomen machteloos. We zochten naar hulpmiddelen om Noah te helpen bij de emotionele impact die zijn behandeltraject had. We ontdekten dat die hulpmiddelen er simpelweg niet zijn. Kinderen en ouders die iets moeilijks meemaken staan er op emotioneel vlak vrijwel alleen voor. Het vinden van de juiste ondersteuning is moeilijk in die toch al zo hectische tijd.” 

“Om te laten zien dat je er als ouder of verzorger altijd bent en dat je kind veilig is.”

“Wij leren onze kinderen omgaan met emoties. Dat is al een uitdagende taak onder normale omstandigheden. Juist als een kind een ingrijpende gebeurtenis meemaakt zoals ziekte, scheiding, pesten of rouw, kunnen ouders en verzorgers hulp gebruiken. Wij hadden die hulp ook nodig. Daarom heb ik de Tiny Heroes-cape ontwikkeld. Om Noah – en al die andere Tiny Heroes – bij te staan, te laten zien dat je er als ouder of verzorger altijd bent en dat je kind veilig is.” 

Tessa Vriens
Bedenker Tiny Heroes 

 
20220216_TinyHeroes_WillekeMachiels_HR_005_1G1A3781